Vajrayanan keskeisiä harjoituksia

Keväinen retriittiviikonloppu Ngakpa Trømtsal Dorjen kanssa

Weekend event

pe 19.4. klo 18 - su 21.4. n. klo 13.30
Heponiemi
Heponiementie 21
Karjalohja, Uusimaa, Finland
Ngakpa Trømtsal Dorje opastaa 19.-21.4.2024 vajrayana-buddhalaisuuden keskeisimpiä menetelmiä Heponiemen retriittikeskuksessa Karjalohjalla.

Vajrayanabuddhalaisuuden keskeinen harjoitus on yidam.
Sana tarkoittaa tietoisuusolentoja, joita monet värikkäät thangkamaalaukset esittävät. Yidam on näkyjen keho, joka vapauttaa meidät itseämme ja maailmaa koskevien käsitysten ja uskomusten pakkopaidasta. Se inspiroi meitä elämään luontaisen arvokkuutemme mukaisesti ja avaa yhteyden heränneeseen mieleemme. Ngakpa Trømtsal Dorje antaa tantrisen valtuutuksen naispuolisen tantrisen buddhan (dBang) Yeshé Tsogyelin yidam-harjoitukseen.

Viikonlopun aikana tutustutaan myös muihin tantrisiin harjoituksiin buddhalaisesta sisäisestä tantrasta, kuten unijooga-harjoitukseen ja sitä täydentävään päiväajan harjoitukseen.
Viikonlopun päätteeksi on buddhalainen turvautumisseremonia, jos osallistujat haluavat ilmaista luottamuksensa buddhalaisen perinteen näkemykseen.

“Visualisaation ansiosta voimme tunnistaa sen, mitä olemme aina tienneet - olemme enemmän kuin vain toivon, pelon ja tylsistymisen rajoittamia. Tantrisen valtuutuksen saaminen on kuin hellin mahdollinen salamanisku. Se on tulemista korventavan hyväsydämisyyden polttamaksi niin, että jäljelle jää vain se, mitä todella olemme.” Ngak’chang Rinpoche
YT_close.jpg

295 euroa, sisältäen majoituksen pääsääntöisesti kahden hengen huoneissa sekä aamiaiset, lounaat ja päivälliset retriitin aikana.

22.3.2024 mennessä sähköpostilla This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , kerro samalla mahdollisista ruokavaliotoiveista.

All Aro gTer retreats are non-smoking events. Smokers are welcome to attend, but in accordance with Nyingma teaching, and Vajrayana Buddhism in general, we require participants to desist from the smoking of tobacco for the entire duration of the retreat – both on or off the premises where retreats are held. Tobacco in any form should not be brought to the retreat.