Heränneen mielen soturin polku

Kymmenen paramitaa ja meditaatio

Teaching

6. huhtikuuta klo 9.30-17
Drala Thang Helsinki
Koroistentie 6A
Ruskeasuo
Helsinki, Finland
“Paramitat ovat pohjimmiltaan toimintaa, joka on vapaa kaksijakoisuuden rajoittavasta otteesta. Ne ovat toimintaa, joka nousee spontaanisti jakamattomuudesta. Kymmenen paramitaa ovat bodhisattvan, heränneen mielen soturin toimintaa. Hänen, joka on ylittänyt kiintopisteiden hakemisen tarpeen ja asuu valtameren ja sitä koristavien aaltojen merkityksessä.” - Khandro Déchen

Kymmenen paramitaa on laajalti tunnettu opetus buddhalaisuuden eri perinteissä ja suuntauksissa.
Ne voidaan ymmärtää asteittaisina saavutuksina, mutta myös ilmauksina harjoituksen tuloksesta.
Kymmenen paramitaa ovat rikas ja monella tavalla hyödyllinen kartta vajrayanabuddhalaisuuden harjoitukseen. Samaan aikaan ne ovat erottamattomia siitä, minkä kartta meille paljastaa.

Ngakpa Trømtsal Dorje esittelee kymmenen paramitaa dzogchenin näkökulmasta, Aro gTér -perinteen Huuhkajapäisen dakinin laulusta.Ngakpa Trømtsal esittelee myös meditaatiomenetelmiä, jotka eivät edellytä aiempaa kokemusta, mutta joista on hyötyä kokeneillekin istujille.
sun and sea.jpg

20 euroa vuokran ja lounaan kattamiseksi.
Ilmoittautuminen etukäteen, jotta voimme arvioida lounaan tarpeen.
Lounas on vegaaninen.

This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

All Aro gTer retreats are non-smoking events. Smokers are welcome to attend, but in accordance with Nyingma teaching, and Vajrayana Buddhism in general, we require participants to desist from the smoking of tobacco for the entire duration of the retreat – both on or off the premises where retreats are held. Tobacco in any form should not be brought to the retreat.