Chöd - toivon ja pelon tuolle puolen

One-day event

28.1. klo 9.00-17.00
Kulttuurikeskus Sofia
Kallvikinniementie 35A
00980 Helsinki
Helsinki, Finland
Chöd (gÇod) on vajrayana-buddhalainen harjoitus, jossa katkaistaan riippuvuus omaan kehoomme vahvimpana todisteena olemassaolostamme.

Chöd tarkoittaa irtileikkaamista - sen harhakäsityksen irtileikkaamista, että olemme vain fyysisiä olentoja. Kun päästämme irti tunnesiteestämme omaan fyysiseen kehoomme, vapaudumme pelosta, joka on suurin este hengelliselle oivallukselle. Harjoittamalla chödiä opimme tanssimaan raivokkaasti ja riemuisasti kaaoksen, kauhun ja kuoleman keskellä - oli sitten kyse todellisesta kuolemasta tai vain toiveidemme kuolemasta.

Tämän päivän aikana tutustutaan chödin perustajan Ma-gÇig Labdrönin perintöön. Häntä pidetään yhtenä Aro gTér -perintölinjan esiäideistä.
Päivän aikana Ngakpa Trømtsal Dorje esittelee Ma-gÇig Labdrönin Lama’i Naljor (guru yoga) -harjoituksen, sekä 'yang' ja 'yang-sang', salaisen ja kaikkein salaisimman, chöd-harjoituksen. Näistä jälkimmäinen on dzogchen-harjoitus, menetelmä lopulliseen vapautumiseen toivosta ja pelosta.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 18.1.2023 mennessä dralathang@gmail.com.


Drala Thang on Aro gTér -perinteen keskus Suomessa https://dralathang.com/
magcig_labdron.jpg

Hinta 75 euroa, sisältää lounaan ja kahvin/teen.

This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

All Aro gTer retreats are non-smoking events. Smokers are welcome to attend, but in accordance with Nyingma teaching, and Vajrayana Buddhism in general, we require participants to desist from the smoking of tobacco for the entire duration of the retreat – both on or off the premises where retreats are held. Tobacco in any form should not be brought to the retreat.