Drömyoga

Teaching with Druktsal Pawo and Kha'drön Pamo

SÖNDAG 3 OKTOBER 2021 KL. 14:00 UTC+02–17:00 UTC+02
Druk-tsal and Kha'drön's home
Klareborgsgatan 5
Gothenburg, Gothenburg, Sweden
Vi sover en tredjedel av våra liv, så det är ganska värdefullt om vi kan använda den tiden till praktik. Detta är avgörande för alla som lever i världen och har ett jobb. Det är därför Naljorma Kha’drön och Naljorpa Druk-tsal kommer lära ut drömyoga.
I Aro-traditionen är drömyoga tre praktiker från Nigumas sex yogas: ösel (’od-gSal-klart ljus), milam (rMi-lam-drömyoga) och gyu-lü (rGyu-lus-illusorisk kropp) alla kombinerade till en praktik.
Utövandet av ösel är att somna med medvetenhet. Processen att somna och dö är praktiskt taget identisk, förutom att du återvänder till samma kropp dagen efter; du vaknar inte i en ny.
Det finns många olika stilar av drömyoga. Vi ska introducera en särskild som använder tre stavelser. Dessa tre stavelser är gTérmas som representerar tre olika metoder för drömyoga.
Evenemanget är gratis, men man får gärna donera till vårt center Drala Jong. Detta är ett rökfritt evenemang och all form av tobak skall ej medtas. Hör av er om ni vill deltaga, vid regn är vi i vår lägenhet
bardo rock.jpg

free, but your are welcome to dontate to Drala Jong https://www.drala-jong.org/how-to-help/make-a-donation-now

Druk-tsal Dorje, This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

All Aro gTer retreats are non-smoking events. Smokers are welcome to attend, but in accordance with Nyingma teaching, and Vajrayana Buddhism in general, we require participants to desist from the smoking of tobacco for the entire duration of the retreat – both on or off the premises where retreats are held. Tobacco in any form should not be brought to the retreat.